Husdrömmar

Fick tips om det relativt nya programmet Husdrömmar som visas på SVT (går även att se på SVTPlay). Inspirerande, kul och helt klart värt att se. Påminner lite om det brittiska programmet Grand Designs fast i svensk tappning.
 
Jag har sett avsnitt 3 och känner redan att suget att ta tag i Gammskolan ökade ytterligare några snäpp!
 
SVT:s beskrivning om programmet: "Om Husdrömmar Vad är det egentligen som händer när man väljer att förverkliga sin stora husdröm? Hur påverkar det livet och relationen? I åtta program följer vi åtta husdrömmar – villor, vindsvåningar, nybyggen och renoveringar."

Kommentarer:

1 Jenny:

Jag blev lite besviken när jag såg det. Hade trott att det skulle handla mer om själva husbygget och inte så mycket relationer. Men det har iofs blivit lite bättre i avsnitt 3 så kanske får ge det nått avsnitt till innan jag dömmer ut det :)

Svar: Ah, så kanske de är. Jag började bakifrån med att se avsnitt tre först och har inte hunnit med första avsnittet ännu :)

Det jag saknade var själva budgeten, hade varit intressant att veta vad dom planerat att bygget skulle kosta och vad de sedan landade på. Denna typ av projekt brukar ju ha el förmåga att dra iväg...

Hoppas att det kommer mer renoveringsprojekt framöver och att det inte bara nybyggnationer.
Anno 1901

Kommentera här: