Julklappar

När vi åkte ut till Stärkesmark i lördags passade jag på att ta med mig dom julklappar som jag och Rikard fått som vi tänkt ha i skolan. 
 
Vi fick bland annat ett väldigt märkligt paket av min mamma. Det var inslaget i ett stort randigt tyg och när jag bara såg på formen på paketet hade jag aldrig lyckats gissa vad som fanns där i, önskar att jag hade fotat det innan vi öppnade paketet! I alla fall så visade det sig att min mamma gått och köpt ett bord som vi hittat på Bula tidigare i höst men som jag själv var för snäl för att köpa. Det är ett jätte gulligt litet bord och jag gillar framförallt det svarta underredet med den träfärgade hyvlingen. Kommer passa super bra till våran stora soffa!    
Jag har även fått en skål av mamma som passar bra tillsammasn med min stora silverbricka. Skålen var iofs ingen julklapp utan mer som en bonus i mellandagarna.
Av min bästa lillasyster fick jag en ljuslykta (den längst fram på bilden nedan) från Paradisverkstan på Öland - så fin!! Jag köpte den bakre på loppisen i Stärkesmark i augusti men jag skulle vilja han några stycken i olika färger och former ståendes tillsammans i en grupp. 
Är väldigt nöjd och tycker att vi fick många bra klappar i år!

Kommentera här: