Inred med loppis

Igår hittade jag ett nytt program på SVT Play som jag gärna vill tipsa om. Det är en engelsk serie i fyra delar som heter Inred med loppis, ni hittar programmet genom att klicka på denna länk.
 
SVT beskriver programmet så här på sin hemsida: "Går det att inreda ett hem med ingen budget alls? I en värld där slit och släng är vanligt får vi här istället lära oss om hur t.ex "upcycling" fungerar, d.v.s att skapa nytt av begagnat. Här lotsar inredaren Kirstie Allsopp oss igenom hur enkla gratisfynden kan vara att hitta. Samt hur de kan förvandlas till något helt annat."
 
I första programmet får vi se hur programledarna inreder två hem endast med möbler/föremål som antingen skänkts bort helt gratis eller köpts billigt på secondhand. Bilderna i detta inlägg kommer från lägenheten dom jobbade med.
Jag tycker att det var ett roligt att titta på ett inredningsprogram som skiljer sig från alla övriga serier. Visst - numera använder sig även inredarna i tex Äntligen Hemma, Bygglov m.m av en del loppisfynd i sitt arbete men majoriteten av deras inköpslista kommer fortfarande från dom större möbelkedjorna. Inred med loppisfynd är helt klart ett annorlunda inredningsprogram som skiljer sig från mängden och det är väl värt att se :)
 
Nu är ju smaken som baken och jag tycker inte att allt dom gjorde/alla rum blev toppensnygga men hemmen blev väldigt personliga och hemtrevliga i och med att alla föremål är unika. Man får se programet som inspiration och ta med dom idéer man själv gillar när man sedan bege sig ut på egen jakt efter det perfekta loppisfyndet!

Kommentera här: