Compact living!

Om det finns en "compact living 10 i topp lista" så är min gissning att denna lägenhet hamnar rätt högt upp :)
 
Otroligt välplanerad och genomtänkt! Fast - planera - det måste man nog göra för att få plats med kök, sovrum, badrum, matplats, klädförvaring m.m på bara 24 kvadratmeter! 

Emaljskylt

Nere vid infarten till gammskolan sitter det idag en skylt gjord av en planka uppsatt på två enkla stolpar, ni har säkert sett den på tidigare bilder jag lagt upp.
Den är i och för sig rätt charmig men jag skulle vilja byta ut den och istället sätta upp en emaljerad variant. Har hittat några som jag tycker var rätt fina hos Falu Emaljskyltar. Visst skulle en sån här skylt med texten "Gammskolan" vara snyggare än den som sitter uppsatt idag, eller vad tycker ni? 
Skulle även vilja beställa en matchande skylt med hus nr att sätta direkt på fasaden. Den får inte bli allt för stor, 12x12 eller kanske 15x15 skulle nog bli bra.
Priser för respektive skylt hittar ni på deras bildlänkar.

Balkongdörrar

Rikards pappa har fixat två uppsättningar balkongdörrar som vi fick ta reda på, dock behäver dom lite kärlek innan dom kan monteras in :)
 
Vi kommer säkerligen att få användning av dessa i skolan. Skulle gissa på att vi kommer vilja ha någon fler utgång på bottenvåningen, förslagsvis från lärarinans sovrum eller kanske stora salen.