Ny antikhandel i Brännland

Besökte igår en ny loppis/antikhandel som öppnat här i Brännland. Dom hade massor av fina saker till rätt hyffsade priser. 
 
Till exempel fanns det en uppsjö av mässingljusstakar i olika storlekar och former! 
Flera små söta burkar, fat, skålar och blomkrukor.
Hittade även en lampa (hänger son nr två från höger) som påminnde lite om den jag köpte tidigare idag, dock mindre rostig och betydligt dyrare... Denna gick på 900 kr - men snygg var den!
Det fanns även två chesterfield fåtöljer i ljust läder till salu för 2000 kr/st.
Hittade även några fina skolplanscher, denna med katterna var väldigt söt, 500 kr låg priset på. Dock tror jag att vi redan har de skolplanscher vi behöver :)
Butiken var väl värd ett besök. Den kändes betydligt trevligare än tex Opal Antik (som också ligger i Brännland) och priserna var (enligt mig) helt ok för att vara en antikhandel och inte en loppis. Dom har öppet vissa lördagar mellan 13:00-16:00, annonseras i lokaltidningen och med skyltar längst med vännäsvägen.

Kommentarer:

1 Agneta:

Tack för tipset! Jag ska hålla utkik efter deras annonser och besöka dom någon dag! Tack även för tipset om loppisen i Spöland, du får gärna berätta mer ingående vart man hittar dom och deras öppettider.
Du har en jättetrevlig blogg som jag kikar in regelbundet i. :)

Svar: Tack för din kommentar och va kul att du gillar bloggen :)
Jag kikade in på din sida - vilka fantastiskt fina bilder du tagit!! Både på Norgeresan och på dina hundar. Måste bara fråga, vilken ras är Tassa (?), den prickiga hunden?

Ang loppisen i Spöland. Tyvärr ska dom lägga ner verksamheten och flytta nu under våren, därav dom väldigt bra priserna! Pga detta är det även lite si så där med deras öppettider. Kjell-Åke sa att dom kommer ha öppet under påsken samt ev någon helg till om det är bra väder. Det går även att slå honom en signal om man är intresserad av att titta förbi så öppnar han portarna en stund. När dom har öppet sätter dom ut skyltar vid Vännäsvägen.

Vägbeskrivning från Umeå: Ta E12:an mot Vännäsby och kör över bron över vindelälven. Vid korsningen vid Statoil svänger du höger mot västra spöland. Efter ca 2 km kommer du till ett "villa område". Rätt snart kommer du att se en lagård ganska nära vägen på höger sida, där är loppisen :) Det brukar även sitta en skylt precis vid infarten så man lätt ska hitta. Hoppas att du fyndar något fint!
Anno 1901

2 Tina Lundman:

Tack för tipset :)inspirerande sida, fina saker.

Svar: Tack för din kommentar! Kul att jag kan inspirera någon :)
Butiken är väl värt ett besök och eftersom den ligger nära Leos Lekland kan man passa på att smita in där undertiden barnen leker av sig :)
Anno 1901

3 Agneta:

Kul att du gillar mina bilder! :)
Tassa är en "Berger des Pyrénées a face rase", jag vet, helt omöjligt att både uttala och stava :)
Min andra hund, Kira är samma ras fast annan variant, (Berger des Pyrénées a poil long)
Nyfiken? Läs mer på klubbens hemsida http://clubbergerdespyrenees.se/ eller så får du träffa mina hundar nån gång.

Svar: Ok, har aldrig hört talas om rasen men hon var väldigt söt :)
Anno 1901

4 Anonym:

Hej!
Var i brännland ligger denna antikhandel? :) Finns kanske någon hemsida?
Mvh Sandra

Svar: Tyvärr känner jag inte till att dom har någon hemsida.
Anno 1901

5 Anonym:

Hej!
Var i brännland ligger denna antikhandel? :) Finns kanske någon hemsida?
Mvh Sandra

Svar: Till vänster (runt knuten) av entrén till Leos Lekland. Men dom har inte öppet alla dagar så kolla först i VK (dom brukar sätta ut en annons) så du inte åker ut i onödan :)
Anno 1901

Kommentera här: