Tisdagsmys

Det är flera veckor sedan vi tittade till Gammskolan sist men i tisdagskväll tog vi oss en sväng till Stärkesmark. 
 
Även om det var tänkt att vi bara skulle mysa hann vi med lite arbete också med. Rikard fick äran att klättra upp på stegen och skruva i en lampa med skymningsrelä på bron. Tänkte att det kunde vara trevligt med lite ljus från huset uppe på kullen när de bofasta byborna passerar. 

Undertiden vi väntade på att elden skulle bli grillvänligt snubblade jag och Oskar oss ut i skogen med sågen i högsta hugg. Vi kom tillbaka med två små granar till krukorna utanför entren. Även om det inte blir något adventsfika i skolan i år känns det kul att få "julpynta" litegrann ändå. 
 
Efter den "enorma" arbetsinsatsen blev det grillad korv till kvällsfika för lilleman och lussekatt som efterrätt - mycket uppskattat!

Kommentarer:

1 Mona:

Hei. Jeg har lest bloggen en stund og fått masse inspirasjon-både til kjøp av eget torp i høst og til en liten blogg. Lykke til med videre oppussing! Jeg har også et utelys på når jeg er vekke :-) Det er for trist med helt svarte hus i vinterkvelden. Kikk gjerne innom bloggen min. Jeg lurer på om jeg skal sette inn igjen noen små, gamle vinduer som oppbrinnelig var rett under taket på langsiden, eller bare isolere og innrede over..?

Svar: Tack, va kul att du gillar bloggen :) Ska absolut kika in på din!

Om det funnits gamla fönster på långsidan så tycker jag absolut att du ska sätta tillbaka dom igen!

Vi har också hittat igensatta fönster på gammskolan som vi framöver tänkt öppna upp igen. Man kan aldrig få för mycket ljusinsläpp :)

Lycka till med din renovering!
Anno 1901

Kommentera här: