Sommarjobbet har börjat

Äntligen har semestern börjat!! 

Jag, Rikard och Oskar har varit på plats i Stärkesmark sedan i lördags och jobbat för fulla muggar. I mammas stuga har sex stora träd fällts och ett antal släpvagnar med ris har körts på tippen.

Vi fick hjälp med fällningen av Rikards pappa och i söndagskväll kom min barndomskompis Karin, självklart blev hon genast satt i arbete 💜
I gammskolan har vi kört bort delar av den gamla dansbanan och rivit "altanen"/sittplatsen runt stortallen. Tror att tallen var minst lika glada som vi när byggnationen kring stammen var borta!

Förutom jobb har vi även hunnit med ett besök på Konst i kvarn i Vindeln och tagit en fika på Carinas café i Stärkesmark. Carina har förutom café även försäljning av sina fina alster + att det i år även fanns en liten loppis. 

Rikard fyndade mest av oss alla på loppisen när han köpte samtliga gamla verktyg som fanns till försäljning! Han åkte hem med 14 olika verktyg, alltifrån borrar, div hyvlar och någon skum krokig yxa. Alla verktyg var väldigt fina och i gott skick - nu blir det till att snickra egna golvlister, dörrfoder m.m ;)

Kommentarer:

1 Mamma Britta:

TACK för att ni vidgar mina vyer!
Det är roligt att jobba tillsammans med er och Rikard har stort tålamod med "trädkramaren".

Svar: Det behövs nog en trädkramare eller två för att inte myshetsfaktorn i stugan ska försvinna :)
Anno 1901

Kommentera här: